WriMoProg Accomplishment Archive Page

wrimoprog 300 X 150

JULY 2013

ORIGINAL GOAL:  90 (novels) + 55 (blog and other social media) = 145 (hours)
ACHEIVED:          153 (novels) + 89 (blog and other social media) = 248 (hours)
248 / 31 days = 8h EVERY day in July. (But there were both marathons and slack-off days, they just happened to balance out.)

07/30 & 31: 8h banging my head against time-line stuff and one scene that took forever to rewrite + 8h(?) general social media
July 2013 WriMoProg: 155+ 93= 248/145

07/29: 6h on sections 1-6 rewrite + 2h general social media
July 2013 WriMoProg: 147+ 85= 232/145

07/28: 0h on novel (weekend off) but did see The Conjuring and wrote a post about it – 2h for blogging & social media
July 2013 WriMoProg: 141+ 83= 224/145

07/27:  0h on novel + 3h on editing photos for blogging and social media. Also went to current historical society and interviewed a staff member about available resources. Also trying to think my way through the best, most organic way to write the ending scenes. Not counting either of those.
July 2013 WriMoProg: 141+ 81 = 220/145

07/26  1 h on a novel section, but I was distracted and waiting on friends, so I don’t remember which one + 2h on general social media in the morning. Also took pics at the old historical society, but I’m not counting that.
July 2013 WriMoProg: 141+ 78 = 219/145

07/25:  4h finished section map (in both brief & extended forms) that corrects plotting errors; cut & paste 2nd draft together correctly + 3h gen. social networking & iced coffee image for pinterest
July 2013 WriMoProg: 140+ 76 = 216/145

07/24:  12h working on section map thru section 76, fixing nagging plot problems / 2h social networking + 4h blog post (100 Days to Ha’ween & Iced coffee)
That’s 18 hours, pretty much straight you all. It’s 5:25a right now. Gonna catch some sleep.
July 2013 WriMoProg: 136+ 73 = 209/145

07/23:  10h working on section map thru section 56, double-checking continuity & plot flow / 3h reading & commenting, etc.
July 2013 WriMoProg: 124+ 67 = 191/145

07/22:  9h working on section map, double-checking continuity & plot flow / 5h organizing & streamlining social media routine, making meme, reading & commenting, etc.
July 2013 WriMoProg: 114+ 64 = 178/145

7/21: 4h working on section map, double-checking continuity & plot flow / 4h relaunching Tumblr & queueing
July 2013 WriMoProg: 105+ 59 = 164/145

7/20: 0h on novels / 3h photos & Kelly Farm bog post (not counting field trip on 19th – day off :)
July 2013 WriMoProg: 101+ 54 = 156/145

07/18: 7h section map 36-47 & rewrite sections 29, 38, 40 / 1.5h reading social media & commenting blogs
July 2013 WriMoProg: 101+ 51= 156/145

07/17: 9h section map & sections 32-35/ 1h reading social media & commenting blogs
July 2013 WriMoProg: 94+ 49.5= 143.5/145

07/16: Back to working productively. 9h section map & sections 23-31 / 1h reading blogs
July 2013 WriMoProg: 85+ 48.5= 133.5/145

07/13th-15th: bad weekend for writing – spent a whole day doing section 22 (but mostly tweeting RfL of SL), spent one day housekeeping my blog reader & commenting
July 2013 WriMoProg: 76+ 47.5= 123.5/145

07/11&12: 6h working in section map & revising sections 17-21 / 8h Linwood Wooly Beast II & social networking
July 2013 WriMoProg: 70+ 41.5= 111.5/145

07/10: 4h working on section map & revising sections 11-16/ 1.5h social networking (reading & commenting blogs.)
July 2013 WriMoProg: 64+ 35.5= 99.5/145

07/09: 5h Mothman post.
July 2013 WriMoProg: 60+ 34= 94/145

07/08: 6.5h working on section map & revising sections 11-16/ 7.5h social networking (reading & commenting blogs; dealing w Renae Rude FB, drafting Mothman post.)
July 2013 WriMoProg: 60+ 29= 89/145

07/06-07: 15h working on section map & revising sections 5-10/ 4h social networking (reading & commenting blogs + scheduling upcoming week.) Also watched the first season of The Newsroom with Ogre.
July 2013 WriMoProg: 51.5+ 21.5 = 73/145

07/05: 7h working on section map & revising sections 1-4 / .5h social networking (reading, tweeting)
July 2013 WriMoProg: 36.5+ 17.5 = 54/145

07/04: 9.5h working on section map (revising) / 1h social networking (reading, tweeting)
July 2013 WriMoProg: 29.5 + 17 = 46.5/145

07/03: 13h working on section map (revising) / 2h social networking (reading, tweeting)
July 2013 WriMoProg: 20 + 16 = 36/145

07/02: 5h working on section map / 6h social networking (twitter safari, answering comments, reading, etc)
July 2013 WriMoProg: 7 + 14 = 21/145

The formula: X + Y = Z / total-hours goal 
when X = writing/editing time, Y = other writerly tasks.

Novels:

  • Finish revising section map with ALL sections detailed.
  • Assemble new rough draft from printed manuscript (Get sections in order, renumber pages.)
  • 2nd draft –  make NEW 2nd draft doc, cut & paste salvageable bits.
  • Fill in all the holes / rewrite the rest.
  • Close all subplots, feed clues in appropriately, look for character consistency, etc.
  • Do editing #2 – from below.
  • ON AUGUST 1st – THIS PUPPY HAS TO GO TO READERS IN PRINTED MANUSCRIPT FORM. – NOT GONNA HAPPEN. Will shoot for the 3rd week in Aug.

Blog:

  • week 1 Becoming a horror writer: revising
  • week 2 Mothman over pond
  • week 3 Linwood Wooly Beast
  • week 4  Setting inspiration for Legacy Falls & LN excerpt
  • week 5 iced coffee / 100 days to Halloween countdown
  • AND The Conjuring – short post with poll.

JUNE 2013 – (before I started this archive page)

GOAL: 68 (novels) + 30 (blog and other social media) = 98 (hours) 
ACHIEVED: 60 +58 = 118

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s